„Ујела ме змија док сам спавала са бебом од пар месеци“ – прича нам мајка Тијана коју живот није мазио.

Породицу Стојковић из села Драшковац, општина Лесковац, чине мајка Тијана(23), отац Миљан (28), ћерке Леонора(7), и Лена (5), и син Никола(1).

Тешко детињство и немаштина је судбина младе Тијане, мајке троје деце, која се свакодневно бори са својим супругом Миљаном, да деци обезбеди живот какав она није имала.

„То се десило преко ноћи, осетила сам да ме је пецнуло, али помислила сам да је можда комарац јер ми је прозор био отворен. Ујутру сам приметила да ми је рука натечена, и после сат времена пронашла сам змију поред кревета. Трауме и страхови су још ту, мада се човек навикне временом.“ – прича нам Тијана бизарну причу која се догодила пре пар месеци.

„Ту смо где смо, у ове две неусловне просторије, и једну малу коју сам успео да, колико толико, средим помоћу кредита. Плафон је испуцао, кућа нам је пуна влаге, нажалост немамо више никаквих могућности да средимо кућу.“ – говори нам отац Миљан.

Хуманитарна Фондација Покрени Живот, покреће велику акцију помоћи породици Стојковић. У плану је адаптација и реновирање куће, позивамо све донаторе и људе који прате наш рад, да се укључе, како би Леонори, Лени и Николи обезбедили услове за боље и срећније одрастање.

 

Динарски рачун 165-7010855807-48 – Аддико банка, 160-6000000838286-13 – Банка Интеса
IBAN RS351657010855831-73
PayPal paypal.me/pokrenizivotsrb
SWIFT/BIC HAABRSBG