Породица Мишић коју чине отац Мића(43), мајка Тамара(37) и синови Михајло(12) и Божидар(10), живи у селу Стајковце, недалеко од Лесковца.

 

Мало је рећи да смо били узнемирени када смо видели стање куће и неподношљиве услове у којој живе Михајло и Божидар са својим родитељима.

 

Да им је борба за бољи живот непрестана доказује и то да отац Мића већ годинама ради само у трећој смени како би мајка Тамара могла да иде у надницу када децу испрати у школу.

 

Пропала столарија, оронули зидови, последице поплава, стари намештај, хладан и језив призор просторија је само део онога што можете видети у њиховој кући.

 

Мајка са децом спава у једној соби и то је једина соба коју греју и у којој могу да бораве, а отац Мића, рекли бисмо да се не сећа какав је осећај нормално спавати.
Мајка Тамара је имала тешко детињство, рођена је без једног ока и имала је тешку операцију главе али поред свега тога њу то не спречава да ради надничарске послове по селу како би прехранила породицу.

 

Вредну децу, Михајла и Божидара, када мајке и оца нема код куће, чека и те како напоран посао око куће а сами спремају и оброке када има услова за исти.

 

Хајде да измамимо осмех на лице овим дечацима, и омогућимо им нормално одрастање!

 

ПОДЕЛИТЕ АПЕЛ И УКЉУЧИТЕ СЕ!