О нама

Хуманитарне организације „Покрени живот“

Добродошли у срце Хуманитарне Фондације - месту где се љубав, брига и промене састају како бисмо заједно градили свет солидарности. Наша мисија је једноставна, али снажна: пружити подршку онима којима је најпотребније, ширећи топлину хуманости у сваки кутак света.

У средишту наше мисије је тим појединаца чија страст за помоћи нема граница. Наш директор, Душан Миљковић, води нас храброшћу и визијом, подстичући нас да сањамо веће и делујемо храбрије. Његова преданост поставља тон за читаву организацију, чинећи је местом где се идеје претварају у акцију.

Иза нас су године искуства, али испред нас је неизмерна жеља да будемо бољи, да пружимо више, да будемо глас онима којима је тих гласова недостајало. Заједно, повезани у људскости, градимо мостове који спајају срца широм света и чине добра дела.

Наша Мисија:

У центру нашег постојања лежи жеља за стварањем позитивних промена. Својом посвећеношћу, радимо на решавању кључних хуманитарних изазова, пружајући подршку деци и одраслима у лечењу и прикупљању новчаних средстава, као и унапређујући здравствену заштиту.

Вредности које нас покрећу:

Љубав: Наша деловања произлазе из љубави према човечанству. Сви чланови нашег тима деле исту страст и преданост стварању света где се сваки појединац осећа подржаним и вољеним.

Како Можете Помоћи:

Ви сте кључна карика у остваривању наше мисије. Постаните део наше приче подршке. Донирајте, волонтирајте или једноставно поделите нашу причу како бисте инспирисали друге да се придруже нашем напору.

Хвала Вам:

Најискреније захваљујемо свима који су већ подржали нашу Фондацију. Ваша подршка чини свет разноликијим и љубазнијим местом. Настављамо заједно градити мостове наде и помоћи онима који то највише требају. Сами можемо много, а заједно баш све!