Душан Тодоровић

28.350 дин. of 17.11 милиона дин.
1 Донације

Душан Тодоровић(2017) рођен је у Лесковцу као здрава беба са оценом девет. Након четири месеца живота поред високе температуре почели су и трзајеви леве стране тела и по десет пута дневно. На одељењу педијатрије уследила су испитивања где је откривено да Душан има бактерије у самом центру мозга, крварење на мозгу, цисте, упале и инфекције на истом(менингоенцефалитис), одређена му је терапија и трзајеви су престали.

Након три недеље Душану је отказала лева страна тела и на магнету главе је утврђено да има Хемаплегију, тј парализу једне стране тела. Месец дана након безброј физикалних терапија напредак није виђен и поред тога што је Душанова мајка приметила да има нападе, стално грчење мишића, превртање очима, пуштен је на кућно лечење уз заказану контролу за три месеца.

На контроли након три месеца послат је на хитни ЕЕГ главе где су му потврђени епилептични напади који су последица Менингоенцефалитиса. Касније, на Институту у Београду је провео два месеца где су сазнали да је током трудноће би присутан Цитомегало вирус који није откривен током трудноће и који је након порођаја прешао на дете.

Услед поновне високе температуре, Душан је био у блажој коми из које се није будио пет дана, и родитељима је саопштено да све сада зависи од њега. Успео је да се избори иако лекари нису веровали у то.

Душан сада са пет година живота има нападе више пута дневно, не помера леву руку и леву ногу, не хода и не прича.

Шанса да Душану буде боље постоји у Турској и за сада потребна испитивања која ће утврдити ток лечења или операције касније коштају 10.750е, али родитељи нису у могућности да лечење финансирају сами, зато моле све људе добре воље да им помогну у њиховој борби!

ЗА ДУШАНОВО БОЉЕ СУТРА!

 

Прикупљено Искоришћено Преостало
28.350,00 дин.
дин. дин.

 

Помозимо Душану:

Динарски рачун Адико банка 165-7010855807-48
Динарски рачун Банка Интеса 160-6000000838286-13
IBAN RS351657010855831-73
PayPal paypal.me/pokrenizivotsrb
SWIFT/BIC HAABRSBG

 

Изаберите начин донирања:

25,00 дин.
Изаберите начин плаћања
Лични подаци

Укупна донација: 25,00 дин.