Милица и Михаило Лукић

6.500 дин. of 12.62 милиона дин.
1 Донације

Милица и Михаило Лукић(2013) превремено рођени близанци су након тешког порођаја који је оставио низ компликација по њих, попут крварења на мозгу, цисте, ПВЛ и још много тога, добили своје дијагнозе.

Михаило је рођен са 1% шансе да ће преживети, после неколико операција главе и мозга, крварења на мозгу 4 степена, хидроцефалуса, сталних инфекција и константних епи напада, проблема са плућима, очима, операције тромба на срцу, после свакодневне борбе за живот после годину дана је пуштен на кућно лечење.

Заостаје у психомоторном развоју, не седи, не хода, не говори, и у потпуности је завистан од туђе помоћи. Такође, на све то Михаило има сколиозу и велики деформитет грудног коша, што му у многоме отежава дисање, али и поред свега Михаило је велики борац и никад не одустаје.

Милица има доста дијагноза и њено стање прати много лекара, фзијатар, неуролог, ортопед, офтамолог и други стручњаци. Још увек не хода, касни у психомоторном развоју за својим вршњацима и то јој у многоме отежава да се укључи у нормалан социјалан живот, рађене су јој две операције код Руса где се помак примећује али недовољно.

Средства су јој потребна за свакодневне физикалне и неуростимулативне третмане, операције код Руса, рехабилитације, радне терапије, ортопедска помагала, логопед, дефектолог, редовне МР и скенере, витамине и суплементе.

За њихове родитеље ови третмани су прескупи и нису у могућности да сами финансирају лечење зато моле све хумане људе да им помогну како би Милица и Михаило имали боље сутра!

 

ПОМОЗИМО МИЛИЦИ И МИХАИЛУ!

 

Прикупљено Искоришћено Преостало
6.500,00 дин.
дин. дин.

 

Помозимо Милици и Михаилу:

Динарски рачун Адико банка 165-7010855807-48
Динарски рачун Банка Интеса 160-6000000838286-13
IBAN RS351657010855831-73
PayPal paypal.me/pokrenizivotsrb
SWIFT/BIC HAABRSBG

 

Изаберите начин донирања:

25,00 дин.
Изаберите начин плаћања
Лични подаци

Укупна донација: 25,00 дин.