Хуманитарна организација „Покрени Живот” је 30. јануара 2020.године у сарадњи са активистима и хуманим људима у Лесковцу упутила апел за помоћ Дејану Веселиновићу из Лесковца који болује од рака једњака. „С обзиром на озбиљност ситуације и да је нашем суграђанину била потребна наша помоћ, ми смо се брзином светлости активирали и у сарадњи са другарима и локалним музичарима успели да реализујемо један хуманитарни концерт у СРЦ „Дубочица” где су сва прикупљена средства преусмерена за лечење нашег суграђанина Дејана Веселиновића”, рекао је Душан Миљковић члан Хуманитарне организације.

За Дејана Веселиновића смо организовали многобројне акције и Аустрији које можете такође видети на нашем порталу.

За мање од месец дана успели смо да прикупимо скоро 600.000,00 динара за нашег суграђанина Дејана из Лесковца

„Концерт је био предиван, атмосфера је била врхунска и драго ми је што је новац од улазница и моје присуство помогло Дејану Веселиновићу. Надам се да ће Хуманитарна организација убудуће практиковати овакав вид активности јер заиста је било дивно вече, а пре свега хуман чин јер смо учинили добро дело сви заједно”, рекла је једна девојчица на излазу.

„Драго ми је што се доста вас одазвало и вечерас дошло да заједно певамо за нашег суграђанина Дејана Веселиновића и учинимо добро дело. Велики број наших пријатеља је учествовало у организовању овакве једна манифестације што ми је изузетно драго. Хвала свим људима великог срца који су вечерас дошли и одазвали се нашем апелу за помоћ.

Вечерас биће предивна атмосфера јер вечерас певамо за Дејана. Велико хвала од срца.

Хвала нашој представници у Аустрији која је организовала низ активности за Дејана”, рекао је председник Хуманитарне организације „Покрени Живот” др Небојша Миљковић