Хуманитарни маскенбал по трећи пут у организацији Покрени Живот. Овог пута акција прикупљања је организована за породицу Станковић из Доње Слатине којој је неопходан кров над главом пре зиме.

Маскенбал је организован испред Шоп Ђокићеве куће у уторак, 22.06.2021. са почетком у 20 часова.

Уз музику бенда „Јужњаци“ и забавне ликове као што су Маша и Меда, Мики и Мини успешно је прикупљено 16.230,00дин за куповину и опремање куће породици Станковић.

Хуманитарни маскенбал биће наша акција коју ћемо практиковати и чешће организовати како у Лесковцу тако и у другим градовима на југу Србије.

Прича породице Станковић:

Породица Станковић из Доње Слатине коју је погодила поплава у ноћи између 11. и 12. јануара нам се обратила за помоћ.

Тежак живот – је оно што се може видети на лицу Братислава Станковића, домаћина, који је инвалид и нажалост једва крпи крај са крајем, а камоли да санира материјалну штету која му је нанешена.

,,Као што видите, једну ногу сам изгубио, поплава је однела дрвен мост, одсечени смо од света, а моја једина жеља је да обезбедим деци топли дом и ништа висе… Док нисам изгубио ногу радио сам, успевао сам да сакупим нешто новца и планирао изградњу куће. Видите ове блокове у дворишту, то сам узео непосредно пре него што ме задесило све ово.” – рекао је домаћин Братислав са сузама у очима.

Уградите се својим донацијама у нову кућу малих Станковића!

Динарски рачун 165-7010855807-48
IBAN RS35165-7010855831-73
PayPal paypal.me/pokrenizivotsrb
SWIFT/BIC HAABRSBG