Humanitarni maskenbal po treći put u organizaciji Pokreni Život. Ovog puta akcija prikupljanja je organizovana za porodicu Stanković iz Donje Slatine kojoj je neophodan krov nad glavom pre zime.

Maskenbal je organizovan ispred Šop Đokićeve kuće u utorak, 22.06.2021. sa početkom u 20 časova.

Uz muziku benda „Južnjaci“ i zabavne likove kao što su Maša i Meda, Miki i Mini uspešno je prikupljeno 16.230,00din za kupovinu i opremanje kuće porodici Stanković.

Humanitarni maskenbal biće naša akcija koju ćemo praktikovati i češće organizovati kako u Leskovcu tako i u drugim gradovima na jugu Srbije.

Priča porodice Stanković:

Porodica Stanković iz Donje Slatine koju je pogodila poplava u noći između 11. i 12. januara nam se obratila za pomoć.

Težak život – je ono što se može videti na licu Bratislava Stankovića, domaćina, koji je invalid i nažalost jedva krpi kraj sa krajem, a kamoli da sanira materijalnu štetu koja mu je nanešena.

,,Kao što vidite, jednu nogu sam izgubio, poplava je odnela drven most, odsečeni smo od sveta, a moja jedina želja je da obezbedim deci topli dom i ništa vise… Dok nisam izgubio nogu radio sam, uspevao sam da sakupim nešto novca i planirao izgradnju kuće. Vidite ove blokove u dvorištu, to sam uzeo neposredno pre nego što me zadesilo sve ovo.” – rekao je domaćin Bratislav sa suzama u očima.

Ugradite se svojim donacijama u novu kuću malih Stankovića!

Dinarski račun165-7010855807-48
IBANRS35165-7010855831-73
PayPalpaypal.me/pokrenizivotsrb
SWIFT/BICHAABRSBG