Десеточлана породица Стошић из села Катун коју чине самохрана мајка Милица (28), деца Мартина (6), Добрила (7), Анђела (8), Миличина браћа Предраг (9), Иван (10) који болује од епилепсије и види само 10%, Сара (15) која је ометена у развоју и слабовида и Милош (26), мајка Љиљана (49) и очух Војислав (62).

Једини извор примања је дечији додатак за једно дете.

Како Милица каже, развела се је због насиља у породици и деца се са оцем не виђају уопште. Алиментацију не примају јер је отац одбио да плаћа, а Милица је одустала од судског спора због обавеза према деци.

Иван и Сара који имају изузетно оштећен вид код лекара нису отишли од 2017.године, а по препоруци лекара им је преписано обавезно ношење наочара. До недавно ово двоје малишана је било без наочара, чак се Иван жалио да не види уопште.
Релативно скоро хумани људи из Врања обезбедили су овим малишанима наочаре.

У кући немају купатило, што све додатно отежава , нарочито Милици, јер је имала рак на матерници, и прошла кроз четири операције.

Иако је породица Стошић у јако лошој материјалној ситуацији , њих ипак љубав краси што се може видети на сликама.

Ми вас позивамо да се прикључите нашој акцији и донацијама помогнете породици Стошић да добије купатило и ламинат за просторије у којима бораве

Динарски рачун 165-7010855807-48
IBAN RS35165-7010855831-73
PayPal paypal.me/pokrenizivot
SWIFT/BIC HAABRSBG