Једанаестогодишња Анђела Пејковић из Лесковца од своје треће године живи са баком Радицом у неусловном трошном стану, пуном влаге, без купатила. Анђелин отац отишао је када је имала две године, мајка јој је формални старатељ, али живи у селу Радоњица са сином и ћерком, Анђелином сестром ометеном у развоју, којој је потребан двадесетчетворочасовни наџор.

Бака Радица коју су притисле године, реума и лакши облик инвалидитета, труди се да својој унуки пружи основне услове за живот али се често дешава да када плати све рачуне, пара за храну не преостане.

Видевиши њихову тешку причу на медијским порталима одлучили смо да их посетимо и притекнемо им у помоћ. Услови у које живе мала Анђела и бака Радица су нехумани услови за живот, али нажалост нису у могућности да себи приуште ни најосновније намирнице.

Искористили смо прилику и однели намирнице и средства за хигијену у вредности од приближно 4.000 динара и уплатили малој Анђели кредит у износу од 600.00 динара како би могла неометано да прати онлине наставу.