Jedanaestogodišnja Anđela Pejković iz Leskovca od svoje treće godine živi sa bakom Radicom u neuslovnom trošnom stanu, punom vlage, bez kupatila. Anđelin otac otišao je kada je imala dve godine, majka joj je formalni staratelj, ali živi u selu Radonjica sa sinom i ćerkom, Anđelinom sestrom ometenom u razvoju, kojoj je potreban dvadesetčetvoročasovni nadžor.

Baka Radica koju su pritisle godine, reuma i lakši oblik invaliditeta, trudi se da svojoj unuki pruži osnovne uslove za život ali se često dešava da kada plati sve račune, para za hranu ne preostane.

Videviši njihovu tešku priču na medijskim portalima odlučili smo da ih posetimo i priteknemo im u pomoć. Uslovi u koje žive mala Anđela i baka Radica su nehumani uslovi za život, ali nažalost nisu u mogućnosti da sebi priušte ni najosnovnije namirnice.

Iskoristili smo priliku i odneli namirnice i sredstva za higijenu u vrednosti od približno 4.000 dinara i uplatili maloj Anđeli kredit u iznosu od 600.00 dinara kako bi mogla neometano da prati online nastavu.