Породица Стојиљковић са троје деце живи у трошној кући без купатила и воде недалеко од Лесковца у селу Разгојна. Породицу Стојиљковић чине отац Дејан (47), мајка Боска (50) и деца Александра (17), Лазар (14) и Сузана (9).

Родитељ, Дејан Стојиљковић, је бивши радник ЈКП „Комуналац“ и напустио је посао због нередовних и неисплаћених плата као и путних трошкова.

Дејан је, како би опстао и обезбедио деци парче хлеба, подигао три кредита од којих је два вратио, а један још увек враћа.

Породица Стојиљковић је на ивици егзистенције и једва крпи крај са крајем. Једини извор прихода овој породици јесте дечији додатак који износи око 7-8 хиљада динара.

Дејан има вољу и жељу да ради, али тешко проналази посао. Аплицирао је у фабрици „Аптив“, али је пао на тесту због слабијег вида.

Лазар (14) је, како каже отац Дејан, мали велемајстор свог заната. Тренира теквондо и требао би узети титулу велемајстора у Бугарској, али на том путу до титуле постоји препрека коју можемо уклонити само ми, а то је финансирање тог пута како би Лазар постао оно што већ јесте.

Ми вас позивамо да се прикључите нашој акцији и донацијама помогнете породици Стојиљковић да добије купатило и боље услове за живот

Динарски рачун 165-7010855807-48
IBAN RS35165-7010855831-73
PayPal paypal.me/pokrenizivotsrb
SWIFT/BIC HAABRSBG