Традиционално, већ другу годину за редом одржали смо акцију поделе пакетића деци у школи „11. Октобар”. У сарадњи са колективом и директором школе Владимиром Анђелковићем, коме смо заиста захвални на гостопримству, обишли смо и једну породицу ученице те школе и уручили јој директно новогодисшњи пакетић.

Због тренутне епидемиолошке ситуације пакетићи су уручени разредним старешинама који ће их даље дистрибуирати ученицима у склопу њихових редовних обиласка ученика и њихових породица.

Желимо да се захвалимо свима који су учествовали у овој акцији и помогли нам да све ово изгледа бајковито. Осмеси деце, као и њихова срећа, не може се описати речима, али се може видети на сликама, што нам даје јасну поруку да смо урадили праву ствар и да смо учинили да барем на тренутак забораве на све и буду СРЕЋНИ. То је осећај који буди у свима нама вољу за даљим акцијама и жељом да помогнемо или бар на неки начин усрећимо остале из свог окружења.

Подељено је 156 новогодишњих пакетића школи за основно и средње образовање „11. Октобар”, преко 65 штићеницима у Власотинцу, корисницима Фондације, 10 социјално угроженим породицама у Белановцу и остатак у насељу Дубочица.